Nabídka misijních materiálů - možné tipy na vánoční dárečky

8. 12. 2010 20:18
Rubrika: Krátké zprávy | Štítky: misijnidilo , misie

NABÍDKA NOVÝCH MISIJNÍCH MATERIÁLŮ

Mohou posloužit jako vhodné dárky nejen k Vánocům!

 

Nová kniha - Za misionáři Amazonie – brněnské nakladatelství Cesta vydává knihu Filipa Breindla „Za misionáři Amazonie“, v níž den po dni popisuje průběh dokumentační cesty organizované PMD do Guyany a Surinamu v Jižní Americe. Čtenáři se dozvědí  o výpravách do pralesních vesnic, kam také chodí misionáři zvěstovat zprávu o vykupitelském díle Ježíše Krista, o oslavě Velikonoc v tamním etnicky velmi pestrém katolickém společenství, nebo o životním příkladu blahoslaveného Pietra Donderse, služebníka malomocných. Jednotlivé kapitoly cestovního deníku doplňují fotografie a čtenáři v knize najdou také mapu obou navštívených zemí a základní údaje o nich. Filip Breindl je redaktor Radia Proglas a už potřetí doprovázel zámořskou výpravu do míst, kde misijní programy podporují PMD v ČR. Knihu lze objednat v PMD.

 

Kalendářík z misií 2011 – Surinam - malé provedení kalendáříku na pověšení, obsahuje citáty, fotky a 13 jednotlivých listů lze použít i jako záložky. Hodí se jako dárek, a to nejen k Vánocům. Tento originální kalendářík nabízí neobyčejné záběry domorodců z tropické země Surinamu, které byly pořízeny během nedávné misijní cesty. Najdete zde zajímavosti o projektech PMD. Doporučujeme, objednejte si co nejdříve! Protože kalendáříky budeme vydávat pravidelně, můžete si je zamluvit i na další roky, aby Vám přišly vždy hned po vydání.

 

Misijní zpravodaj PMD č. 9 - přináší dopisy a aktuality z misií, nabídku akcí a setkání, misijní vzdělávání, biblické zamyšlení, aktuální projekty a další. Misijní zpravodaj vychází dvakrát ročně a můžete si ho zdarma objednat pro Vaše přátele, sousedy a známé.  

 

Misijní kalendář 2011 Surinam – Bijící srdce Amazonie – tento originální kalendář nabízí neobyčejné záběry a aktuální informace z tropické země Surinam, které byly pořízeny během nedávné misijní cesty. Najdete zde zajímavosti ze života misionářů i domorodců, podrobnosti o práci PMD, o projektech, které v Surinamu z ČR podporujeme a jako vždy 13 unikátních pohlednic a kompletní kalendária. Protože je k dispozici již jen malý počet těchto kalendářů, objednejte si je co nejdříve. Hodí se i jako dárek nejen k Vánocům.

 

Aktuální přehled všech misijních materiálů a více informací:

Papežská misijní díla, 543 51 Špindlerův Mlýn 33, tel. 499 433 058, 604 838 882,

email: [email protected], www.misijnidila.cz

Zobrazeno 1442×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.