Přehled akcí PMDD září 2008

5. 9. 2008 20:25
Rubrika: Krátké zprávy

PŘEHLED AKCÍ - ZÁŘÍ 2008 

5. FESTIVAL NA VODĚ - Termín: 5. - 6. 9., místo: Strážnice, vodní nádrž Lučina. Festival „Na vodě“ není jen festivalem křesťanské hudby, ale stal se festivalem mezi-žánrovým. Ve dvou dnech tu zazní na plovoucím pódiu gospel, folk, jazz, rock, pop či ethno drums. Nebude chybět ani vodní balet, videoklipy nebo závěrečný ohňostroj. Celý festival se bude již obvykle odehrávat na klidném břehu přehrady Lučiny. Ze svahu mohou posluchači sledovat kapely, které budou vystupovat na pódiu vystavěném přímo na vodní hladině. Část výtěžku je určena na pomoc prostřednictvím Misijního díla dětí do Ugandy. Na jaké kapely a interprety se můžete letos těšit? Vystoupí zde mimo jiné: Družina, Haeven´s Shore, Kamelot, MRRK, Poutníci a další. Další informace o festivalu a programu naleznete na www.festivalnavode.cz.

  

 

10. MIŠKAMISIJNÍ ŠKOLA ANIMÁTORŮ - Termín: 5. - 7. 9., místo: Špindlerův Mlýn, středisko Eljon. Je určena pro všechny zájemce, kteří se chtějí zapojit do pomoci misiím. Setkání vede P. Jiří Šlégr, národní ředitel PMD. Na programu bude mše svatá, modlitby, témata z misií, aktuální přehled misijní činnosti u nás i v zahraničí, nové možnosti pro pořádání misijních besed a setkání, projekce misijních filmů a DVD, velký výběr misijních materiálů. Mohou přijet nováčci ale i ti, kteří se akce MIŠKA již někdy zúčastnili. 

 

 

 

 

NÁRODNÍ MISIJNÍ RADA – Termín: 7. - 8. 9., místo: Špindlerův Mlýn. Toto celostátní setkání povede arcibiskup Jan Graubner, delegát ČBK pro misie. Akce je určena zástupcům organizací a řeholních společenství, která se zabývají misijní činností. 

 

 

 

NÁRODNÍ RADA PAPEŽSKÝCH MISIJNÍCH DĚL – Termín: 8. - 10. 9., místo: Špindlerův Mlýn. Pravidelné pracovní setkání diecézních ředitelů PMD vede P. Jiří Šlégr, národní ředitel PMD.  

 

 

 
   

DUCHOVNÍ OBNOVA PRO MANŽELSKÉ PÁRY – Termín: 18. - 21. 9., místo: středisko Eljon, Špindlerův Mlýn, exercitátor: P. Jiří Šlégr. Každý den maximální prostor pro klid, ticho a osobní modlitbu, společná mše svatá, 2x denně přednáška v délce cca 45 minut a pohádka před spaním. Po celý pobyt je možnost tiché soukromé adorace v podkrovní kapli fary, výlety či rozjímání v horské přírodě. 

 

Zobrazeno 1133×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.